بیش از 2 میلیون و 170 هزار صفحه رمالی فارسی در اینترنت
 
horticultureguilan
وبلاگ دانشجویان کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشگاه گیلان

 این درحالیست که مطابق قانون مصوب 1324، هرگونه اقدام به رمالی، جن‌گیری و فالگیری جرم محسوب می‌شود و مطابق بند 18 ماده 3 آئین‌نامه این قانون افرادي که از طریق رمالی و پیشگویی در مغازه و خانه مردم را فريب مي‌دهند و از اين طريق درآمد كسب مي‌كنند، مرتکب جرم شده و قانون بــرای ایــن افـراد زندان و جزای نقدی پیش‌بینی کرده است. ‌به گفته«محمود سالارکیا»- معاون دادستان تهران- اگر این افـراد بـا فـالـگـیـری و رمالی مرتکب کلاهبرداری نیز شوند، علاوه بر مـجـازات ذکر شده به عنوان کــلاهــبــردار هم تحت تعقیب قضایی قرار می‌گیرند. ‌

 اما نکته قابل توجه در این میان اینست که با آنکه رمالی و کلاهبرداری های اینترنتی کام بسیاری از کاربران را تلخ کرده و بسیاری از آنها را به ورطه نابودی کشانده است اما هنوز قانون صریحی برای مقابله با این جرایم در مباحق قانون و کیفری تعریف نشده است.

 از آنجا که این افراد به فالگیری خیابانی می‌پردازند ، به امور واهی پرداخته و مردم را مـی‌تـرسانـنـد یا به امور غیرواقعی امیدوارشان می‌کنند، بنابراين مي‌توان آنها را به عنوان کلاهبردار تحت تعقیب قرار داد حتی اگر حوزه فعاليت‌شان در سطح گسترده‌ باشد ، موجب اخلال در امنیت روحی و روانی خانواده‌ها خواهند شد.

 دکتر ابهری آسیب شناس اجتماعی درباره استفاده جوانان از فالگیری و رمالی اینترنتی می گوید: 60 درصد از افراد افسرده به این مسائل در اینترنت روی می آوردند.

 وی در گفت و گو با جهان  ادامه می دهد: می توان گفت 40 درصد از جوانان نیز از روی کنجکاوی صفحه های رمالی و فالگیری اینترنت را باز می کنند


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: